fbpx

ELINA & KATRI

KEITÄ ME OLEMME?

Me – Elina ja Katri – olemme puhujia sekä motivoivia innostajia, joiden suurena haluna on auttaa naisia löytämään itsevarmuutensa ja rohkeutensa! Meidän tavoitteenamme on auttaa mahdollisimman monia naisia oivaltamaan oma potentiaalinsa ja elämään rohkeasti elämää, joka näyttää ja tuntuu hyvältä – joka päivä!

ELINA

Olen tehnyt töitä kasvatusalalla yli kymmenen vuoden ajan. Olen koulutukseltani luokanopettaja (KM) ja opiskellut lisäksi mindfulness-ohjaajaksi, koska halusin oppia yhä enemmän ihmisen mielen toiminnasta. Tällä hetkellä opiskelen myös ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Luennoin nyt työpaikoilla, koulutuksissa ja tapahtumissa mm. siitä, mitä aivoissamme tapahtuu arjen eri tilanteissa ja mitä meidän tulee ottaa huomioon, kun lähdemme tekemään elämänmuutosta. 

Nähtyäni sen suuren muutoksen, jonka minä itse sain aikaan itsessäni ja omassa elämässäni, vain omaa ajattelutapaani muokkaamalla, halusin alkaa jakaa oppimaani myös muille! Haluan kannustaa mahdollisimman monia ihmisiä näkemään oman potentiaalinsa ja ne lukuisat mahdollisuudet, joita elämällä on tarjota!

79B9764E-24C4-47F0-8635-56E980CBC47D

KATRI

Olen käyttänyt suurimman osan elämästäni opiskeluun ja oman jutun etsimiseen, ja lopulta se löytyi yrittäjänä kauneudenhoidon ja hyvinvoinnin parista. Viimeiset neljä vuotta onkin vierähtäneet tätä tehdessä, mutta siinä ohessa olen opiskellut myös muun muassa life coachiksi.

Olen aina ollut intohimoinen unelmien tavoittelija ja eteenpäin pyrkijä, ja poistunut mukavuusalueeltani säännöllisesti, välillä tehden uhkarohkeitakin hyppyjä. Vaikka välillä meno on huimannut omaakin päätä, on jokainen niistä hypyistä tuntemattomaan tuonut minut lähemmäs tätä pistettä, johon tunnen nyt täysin kuuluvani.

Nyt haluan auttaa myös Sua poistumaan sun mukavuusalueelta ja tavoittelemaan niitä juttuja, joita sä haluat elämässäsi saavuttaa!

JOKO SEURAAT MEITÄ INSTAGRAMISSA?

Seuraajiemme mietteittä:

Se On Hänessä on kerännyt lyhyessä ajassa yli 22 tuhatta seuraajaa.

Tässä muutamia seuraajiemme kommentteja!

” Kiitos tästä! Erityisesti itseäni lähellä oli tuo viimeinen: ”jos et koskaan tee mitään uutta, mikään ei muutu”. Tämä vuosi on itselleni muutoksien vuosi sanan positiivisessa merkityksessä 👍🏻 ”

@kasvunpysakki

”Oon kyllä huomannut tämän omassa elämässäni. Toisaalta välillä on hyvä hengähtää siellä mukavuusalueella, jotta taas jaksaa sen jälkeen vähän laajentaa tätä aluetta 😊 ”

@tulevaisuudenhistoria

” Positiivisuus😊👌​”

@kikkapihla

” Tässä tuli todella ne tärkeimmät säännöt! ”

@pikseleitajapsykologiaa

Nämä on niin totta ❤ Kiitos muistutuksesta

@maarithall_

Loistavia sääntöjä! Kaikki on kiinni itsestämme​”

@menestysmafia

Lataa ilmainen tehtäväkirja!