fbpx

Keitä me olemme?

Me – Elina ja Katri – olemme puhujia sekä motivoivia innostajia.
Haluamme auttaa naisia löytämään itsevarmuutensa ja rohkeutensa!

Elina

Olen tehnyt töitä kasvatusalalla yli kymmenen vuoden ajan. Olen koulutukseltani luokanopettaja (KM) ja opiskellut lisäksi mindfulness-ohjaajaksi, koska halusin oppia yhä enemmän ihmisen mielen toiminnasta. Tällä hetkellä opiskelen myös ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Luennoin nyt työpaikoilla, koulutuksissa ja tapahtumissa mm. siitä, mitä aivoissamme tapahtuu arjen eri tilanteissa ja mitä meidän tulee ottaa huomioon, kun lähdemme tekemään elämänmuutosta.

Nähtyäni sen suuren muutoksen, jonka minä itse sain aikaan itsessäni ja omassa elämässäni, vain omaa ajattelutapaani muokkaamalla, halusin alkaa jakaa oppimaani myös muille! Haluan kannustaa mahdollisimman monia ihmisiä näkemään oman potentiaalinsa ja ne lukuisat mahdollisuudet, joita elämällä on tarjota!

Katri

Olen käyttänyt suurimman osan elämästäni opiskeluun ja oman jutun etsimiseen, ja lopulta se löytyi yrittäjänä kauneudenhoidon ja hyvinvoinnin parista. Viimeiset neljä vuotta onkin vierähtäneet tätä tehdessä, mutta siinä ohessa olen opiskellut myös muun muassa life coachiksi.

Olen aina ollut intohimoinen unelmien tavoittelija ja eteenpäin pyrkijä, ja poistunut mukavuusalueeltani säännöllisesti, välillä tehden uhkarohkeitakin hyppyjä. Vaikka välillä meno on huimannut omaakin päätä, on jokainen niistä hypyistä tuntemattomaan tuonut minut lähemmäs tätä pistettä, johon tunnen nyt täysin kuuluvani.

Nyt haluan auttaa myös Sua poistumaan sun mukavuusalueelta ja tavoittelemaan niitä juttuja, joita sä haluat elämässäsi saavuttaa!

Pidetään yhteyttä somessa!

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.